LYCON – KOSMETIIKKAMME TARINA

LYCON-tuotemerkin perusti kansainvälisesti arvostettu kauneusterapeutti Lydia Jordane Australiassa vuonna 1978. Lydian perhe oli valmistanut kosmetiikkaa perheyrityksessä jo vuodesta 1935 alkaen. Lydia olikin lapsesta asti usein isänsä mukana laboratoriossa, ja sai ensiaskeleistaan lähtien kosketuksen niin kosmetiikkaan kuin sen valmistamiseenkin. Runsaan tutkimustyön jälkeen, ja tilaamalla ainesosat vaivihkaa isänsä liiketoiminnan varjolla, Lydia valmisti ensimmäisen vahansa teini-ikäisenä keittiön liedellä vuonna 1968.

Tästä alkoi LYCONIN tarina tunnetuksi ja halutuksi tuotemerkiksi niin Australiassa kuin kansainvälisestikin. LYCON on luotettava vaha, joka on korkealaatuisten kylpylöiden ja salonkien valinta yli 70 maassa.

LYCON on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon kasviöljyistä. LYCON tarjoaa erinomaisen tuloksen poistamalla karvat jopa 1 mm pituisina; samaan eivät muut vahat pysty. Samalla LYCONIN matalassa lämpötilassa toimivat, erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat tarjoavat ihoa hoitavan käsittely ja asiakkaalle todella miellyttävän lopputuloksen – jopa kaikkein herkimmille ihotyypeille. Ammattilaiset luottavat LYCONIN, koska tietävät saavansa täysin karvattoman lopputuloksen joka kerta. LYCON nauttii vertaansa vailla olevaa maailmanlaajuista tunnustusta erinomaisesta tuotteiden laadusta, tuotekoulutuksesta ja ammattitaidosta.

Valikoima sisältää monia LYCONIN perinteisiä kuumia vahoja, jotka perustuvat Lydian alkuperäisen kuumavahan kaavaan. Valikoimasta löytyy ainutlaatuinen LYCOJET-kuumavaha, LYCOtec film wax -vaha sekä kaksi hämmästyttävää hybridivahaa, jotka ovat LYCOdream ja Pinkini. LYCON on myös kehittänyt lukuisia nauhavahoja, jotka poistavat karvat helposti ja ihoa ärsyttämättä. Näitä tuotteita täydentävät lisäksi kattavat ennen ja jälkeen karvanpoistoa käytettävät LYCONIN kosteusvoiteet, jotka tekevät karvanpoistosta käytännössä kivuttoman. Luoden sekä asiakkaille että kauneudenhoitajalle miellyttävän ja tehokkaan kokemuksen.

LYCONIN spa essentials -vartalonhoitotuotevalikoima tarjoaa kotikäyttöön salonkihoitojen väliaikana tarkoitettuja tuotteita. LYCONIN laadukkaat vahat ovat saatavilla monissa kiehtovissa väreissä ja tuoksuisissa, jotka tarjoavat ammattilaisille mahdollisuuden räätälöidä parhaan karvanpoistoon tarkoitetun tuoteyhdistelmän, saaden aikaan täydellisen asiakastyytyväisyyden.

LYCON on määritellyt karvanpoiston vaatimustason kansainvälisessä mittakaavassa vuosikymmenien ajan, ja se pysyy yhä markkinajohtajana monilla maailman parhailla innovaatioilla.

Lydia Jordane
LYCON FOUNDER & CEO