PINKINI

PINKINI Brazilian Care on luksussarja sekä tarvetuote, sillä Brasilialaiset vahaukset ja bikinivahaukset ovat kauneushoitoloiden suosituimpia palveluita. Ne ovat myös palveluita, joiden perusteella hoitoloita usein arvioidaan. Menestyvät hoitolat tietävät, että tarjoamalla kaikkein ammattimaisinta, mukavinta ja tehokkainta mahdollista Brasilialaista- tai Bikinivahauskokemusta, he luovat asiakaspysyvyyttä, toistuvia ajanvarauksia ja suusta suuhun kulkevia suosituksia.

PINKINI

Brazilian Care by LYCON

Tämä huippumoderni kokoelma on paras valinta intiimialueiden yksinkertaista ja mukavaa vahausta varten. Se muuttaa vahauskokemuksen radikaalisti sekä sinun että asiakkaidesi näkökulmasta. PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax on huolellisesti valittu seos, joka koostuu legendaarisesta, klassisesta kuumasta LYCON-vahasta ja moderneista synteettisistä LYCOtec-vahoista. Kun sitä käytetään yhdessä ravitsevien emulsioiden kanssa ennen karvanpoistoa ja sen jälkeen, on karvanpoisto lähes kivutonta. Tuote poistaa karvoja
joiden pituus on jopa 1 mm, ja se sopii erinomaisesti suurimmalle osalle herkkiäkin ihotyyppejä.

Jos asiakkaan iho on altis pigmenttimuutoksiin, ei ole hätää: olemme luoneet tehokkaat ja helppokäyttöiset kotihoitotuotteet: PINKINI Lightening Serum ja PINKINI Intimate Wash.

PINKINI-kokoelmalla on raikas, rentouttava tuoksu, ja lukuisat huipputeknologiset ja luonnolliset ainesosat rauhoittavat ihoa ja varmistavat onnistuneen lopputuloksen.