LYCON KUUMAVAHAT

                                      KASVOILLE, KAINALOILLE JA INTIIMIALUEELLE

Vahat on valmistettu hienoimmista luonnollisista ja synteettisistä vahoista, mehiläisvahasta ja aistillista aromaterapiaa hyödyntäen. LYCON saa erinomaiset tulokset aikaan poistamalla karvat jopa vain 1 mm mittaisina, joka on ennenkuulumatonta. Samalla LYCON tarjoaa matalan lämpötilan sekä erittäin notkeat ja hellävaraiset karvanpoistoaineet, joiden käyttö on käytännössä kivutonta. Samalla se tarjoaa hoitavuuden iholle, sekä vertaansa vailla olevan asiakastyytyväisyyden jopa kaikkein herkimmille ihotyypeille.

Tarvitsetko apua karvanpoistotuotteen valinnassa? Tarkista kuinka valita oikea vaha jotta löydät parhaan vahan asiakkaasi tarpeisiin.

PERINTEISET KUUMAVAHAT

Uraa uurtavat LYCONIN liuskattomat kuumavahat poistavat karvat jopa 1 mm mittaisina. Tuote on täydellinen lyhyiden ja itsepintaisten karvojen poistoon kasvoille, kaulalle, kainaloille ja intiimialueille. LYCONIN kuumavahat sisältävät parhaan valikoiman luonnollisia ja rauhoittavia ainesosia, jotka hoitavat ihoa saaden aikaan pehmeän, sileän ja täysin karvattoman lopputuloksen. Erittäin matalassa lämpötilassa käytettäviä LYCONIN kuumavahoja on mahdollista käyttää 5-6 kertaa iholle, jolta on juuri poistettu karvat – ilman minkäänlaista epämukavuutta tai ärsytystä.

LYCONIN kuumavahoja on mahdollista lämmittää uudelleen monta kertaa ilman, että lämmitys vaikuttaa niiden erinomaiseen tarttuvuuteen, notkeuteen tai miellyttävän tunteen aikaansaamiseen. LYCONIN kuumavahat ovat täydellisen brasilialaisen karvanpoiston ammattilaiskumppaneita.

PINKINI BRAZILIAN HYBRID HOT WAX XXX

LYCOJET -KUUMAVAHAT

Sensaatiomaiset, ainutlaatuista teknologiaa hyödyntävät LYCOJETin liuskattomat kuumavahat levitetään perinteisiä kuumavahoja ohuemmin. Nämä matalan lämpötilan vahat kasvoille, kaulalle, kainaloille, intiimialueille ja ovat erityisen notkeita ja vahvoja sekä käytännössä kivuttomia. LYCOJET poistaa jopa 1 mm mittaiset karvat. Näitä erikoisen hellävaraisia vahoja voidaan levittää uudestaan 5-6 kertaa juuri vahatulle iholle ilman epämukavuutta tai ärsytystä.

THE SUPER HERO WAX – THE CLEAN UP WAX – THE NO TWEEZE WAX

Korkean suoritustason LYCOJET on tehokas kaikkeen vahaukseen – täydellinen lyhyelle ja itsepäiselle karvoitukselle, johon liuskavahat eivät aina toimi. LYCOJET eliminoi pinsettien tarpeen ja on erinomainen herkille alueille, kuten brasilialaiseen vahaukseen.

Film Waxes -Kalvovahat

Moderneinta teknologiaa oleva koostumus ja uuden sukupolven hartsit ja titaanioksidi tekevät LYCON -kalvovahoista supersileitä, ultrataipuisia ja helposti poistettavia; ilman repeytymistä tai rikkoutumista. Ne levittyvät iholle erittäin ohuena kerroksena, tehden niistä erittäin tehokkaan ja taloudellisen vaihtoehdon kauneushoitoloille. Kalvovahat ovat erinomaisia herkille alueille, myös brasilialaisiin vahauksiin.

WAX–CELLENCE (kotihoitovaha)

Ylpeänä ja iloisena kerromme, että paras kotivahaus-tuotteemme Wax-cellence on uusittu! Uudelleen suunniteltu Wax-cellence -pakkaus sisältää kuuluisan LYCON Hybrid Hot Wax -vahamme aivan uudessa värissä. Tämä tuote on saatavana eksklusiivisesti vain Wax-cellence kotivahauspaketissa.