Apu sisäänkasvaneisiin karvoihin Lyconilta

Joillekin sisäänkasvaneet karvat voivat olla epämiellyttäviä ja tuntua kivuliaalta vahauksen, ihokarvojen ajelun tai muun poistomenetelmän jälkeen. Sisäänkasvaneiden karvojen synnyn ehkäisemisessä tärkeää on huolehtia ihosta hyvin ennen ja jälkeen vahaamisen, vahauksen aikana sekä myös vahauskertojen välissä kotona.

Sisäänkasvaneet karvat syntyvät, jos karvatuppi sulkeutuu, ennen kuin uusi karva on ehtinyt kasvaa ihon pinnalle. Tällöin karva jää jumiin karvatuppeen, se ärtyy ja voi tulehtua.

Sisäänkasvaneita karvoja on erilaisia. Jotkut kasvavat aivan ihon pinnalla, eivätkä ne ole yleensä kivuliaita tai tulehdusalttiita. Useimmiten tällaiset karvat pääsevät vapauteen ihon pinnan uusiutuessa ja kuoriutuessa. Meidän mielestä tällainen karva ansaitsee ihan oman nimensä! Mitä jos kutsutaan sitä jatkossa ihan vain ihonaluskarvaksi? -Sen saa näppärästi vapautettua patruunavahalla.

Tyypillisimmillään sisäänkasvanut karva kasvaa ihon pinnalla, mutta karvatuppi on tukkeutunut kuolleesta ihosolukosta. Ihokarvan pää voi olla niin hento, ettei se pääse vapautumaan ihosta vaan se jatkaa kasvuaan karvatupen sisällä. Tällaiset karvat tulehduttavat karvatupen ja se tukkeutuu bakteerien saadessa kasvualustan. Tilanteen hoitamiseksi tarvitaan erityisesti tuotteita, jotka auttavat tulehduksen hillitsemisessä, rauhoittavat ihoa ja avaavat karvatuppea kuorimalla ihon päällikerrosta.

Sisäänkasvaneet karvat voidaan taltuttaa ja voit myös vähentää niiden ilmestymistä! Jos sinun täytyy saada sisäänkasvanut karva hallintaan, järkevintä ei itse asiassa olekaan nyppiä sitä juurineen vaan leikata karvaa hieman lyhyemmäksi ja antaa tilanteen rauhoittua ennen uuden karvan kasvua. Jos iho ja karvatuppi eivät ole parantuneet riittävästi, on olemassa riski, että myös seuraava karva kasvaa sisäänpäin.

Lyconin Ingrown-x-it -kuoriva hoitosuihke auttaa mekaanisesti ja kemiallisesti minimoimaan sisäänpäin kasvaneiden karvojen epämiellyttävän ulkomuodon ja niiden tuottaman epämukavuuden tunteen.

Ingrown-x-it -kuoriva hoitosuihke nopeuttaa solujen uusiutumista, joka auttaa ehkäisemään karvatuppien ja ihohuokosten tukkeutumista. Suihkeen avulla voi ehkäistä sisäänkasvaneiden karvojen syntyä sekä hillitä jo kehittyneiden tukkeumien tulehdusta. Tuotetta tulee käyttää säännöllisesti ohjeen mukaan.

Milloin Ingrown-x-it -kuorivaa hoitosuihketta käytetään vahauksen jälkeen?
Suihketta voi käyttää heti vahauksen jälkeen, mutta suosittelemme asiakkaita ostamaan tuotteen myös kotiin ja käyttämään sitä kahdesti päivässä puhtaalle iholle hoitolakäyntien välissä. Säännöllinen käyttö vähentää tukkeumien muodostumista ja hoitaa jo syntyneitä karvatupentulehduksia.

LYCONIN Anti bump -vaahtogeeli on vahvistettu salisyylihapolla, kemiallisesti kuorivalla supersankarilla, joka auttaa edistämään solujen uusiutumista ja imeytyy huokosiin puhdistaen sen epäpuhtaudet. Vaahtogeeli rauhoittaa sisäänkasvaneita karvoja, höylätessä ärsyyntynyttä ihoa sekä muita näppyjä. Sen sitruunateepuuöljy on tunnettu antibakteerisista ominaisuuksistaan ja tuotteen etelänarnikki ja kehäkukka rauhoittavat ärtynyttä ihoa, jättäen sen samalla kosteutetuksi, puhtaaksi ja hoidetun tuntuiseksi. Tämä tehokas, vaahtoava puhdistusgeeli tuoksuu ihanalle ja on erinomainen niin kasvojen kuin  koko kehon puhdistukseen. Sopii myös ihokarvojen ajelun aikana käytettäväksi.